Suzhou Aoteng Electron Technology Co, Ltd

Visokokvalitetni proizvod, profesionalna usluga, koji je glavni dobavljač u sigurnosnoj industriji.

Ručno hranjenje Separatora

AT2005A1 slobodan pad cjevovoda separatora (ručno punjenje) AT2005A separatora usvaja Njemačka tehnologija i ima visoku osjetljivost i pouzdanost; se koriste za razdvajanje magnetski i magnet metala iz slobodnog pada rasutih materijala i osiguravaju kvalitetu proizvoda; Integrirani sustav eliminacija metalnih stranih tijela, pogodan je za testiranje masovno proizvodi.

Pošaljite upitChat Sada
Detalji o proizvodu

图片26.png

shematski prikaz

 

AT2005A separatora usvaja Njemačka tehnologija i ima visoku osjetljivost i pouzdanost; se koriste za razdvajanje magnetski i magnet metala iz slobodnog pada rasutih materijala i osiguravaju kvalitetu proizvoda; Integrirani sustav eliminacija metalnih stranih tijela, pogodan je za testiranje masovno proizvodi.


Aplikacija
Se odnosi na plastične, farmaceutske, hrana, kemijski, elektronički, električni i drugim Industrijama degradiranih materijala, sirovina se otkrije materijala za detektor metala i odvajanje. Posrijedi je u mogućnosti da brzo prepoznati i automatski odvojiti željeza, bakra, aluminija, nehrđajućeg čelika i drugih metalnih nečistoća iz materijala. Također može se instalirati na injection moulding stroj, ekstruder i ostalu opremu.

AT-2005A1_副本.pngKarakteristike proizvoda

1. uključeno otkrivanje zavojnica i odvajanje uređaj, regulator i domaćin ne može biti odvojen, lako jeza instalaciju i rad.

2. kroz sistem eliminacije brzo eliminirati, to može smanjiti gubitak materijala i ne

ometati normalan proizvodnog procesa.

3. niz otvora može biti izabran, koji mogu zadovoljiti sve praktične aplikacije, uključujući i proizvod

specifikacija zahtjeva osjetljivost, radi protoka.
4. otkriven materijalne karakteristike: rasuti, suha, dobra protočnost, prah čestica
5. brzi priključak i zrak čvrsto prirubnica može biti izabran kako bi se postigla brza montaža i demontaža
6. to je kompaktan i jednostavan za instalaciju i integraciju u postojeće cjevovode povoljno

Za više detalja, pls ček PDF datoteka u prilogu.Hot Tags: guraća separatora, Kina, proizvođač, cijena, kupiti jeftini, prilagođene
Upit