Suzhou Aoteng Electron Technology Co, Ltd

Visokokvalitetni proizvod, profesionalna usluga, koji je glavni dobavljač u sigurnosnoj industriji.

Dom > O nama

图片1.png


Suzhou Aoteng Electron Technology Co Ltd je zajedničko preduzeće koje je specijalizovano za proizvodnju, istraživanje i razvoj i prodaju različitih vrsta proizvoda za detekciju sigurnosti. Mi uglavnom služe za elektro mlin, strojna mlin, sigurnosna provjera aerodroma, sigurnosna provjera stanice, industrijska proizvodnja, brodogradnja , zabavni sadržaji, manji sistem i sl.


未命名_meitu_01.jpg


Kao kineski lider u sigurnosnoj industriji, posedujemo bogata iskustva u dizajnu i proizvodnji. Formirali smo veoma potpunu liniju šetnje kroz metal detektore, rendgenske mašine, metal detektor i vrata za prepreke za turnstile. U međuvremenu, pružamo kompletne opsege sigurnosna oprema, uključujući detektor ručne detekcije, podzemni detektor metala, eksplozivni detektor, opasan tečni skener, pod ogledalo ogledala itd.


Na snažnom konkurentnom tržištu, mi kontinuirano preuzmu strateško zemljište, a blisko sarađujemo sa Tsinghua univerzitetom i istraživačkim institutima. Ulažemo sjaj novca i tehnologije usredsređene na rad novih istraživanja i razvoja. Imamo sopstvenu nezavisnu intelektualnu svojinu prava na osnovnu tehnologiju. Imamo profesionalne mogućnosti dizajna i proizvodnje i mogu pružiti definitivna sigurnosna rješenja prema potrebama kupaca. Kompanija Aoteng razvila je stabilne performanse, lep izgled, izdržljive i visoko osjetljive proizvode za detekciju metala.


Kompanija je striktna sa proizvodima i svi tehnički parametri dostigli su svetski napredni level.compani nezavisni istraživački i razvojni proizvodi: "AOTENG" serija metal detektora serije i metal detektor prošli su inspekciju ministarstva javne sigurnosti i elektronskih proizvoda policije kvalitetom. Odličnim tehnologijama i proizvodima, sarađujemo sa ministarstvom javne sigurnosti da izvršimo kontrolu igranja u fudbalskoj utakmici Azijskog kupa 2004. i Olimpijade 2008. godine u Pekingu. U međuvremenu prisustvovali smo više akcija i sigurnosnih radova kao što su DALIAN međunarodni modni festival i GUANGZHOU sajam uvoza i izvoza robe.


组合图.jpg


Naš uspjeh se zasniva na naglašavanju kvaliteta proizvoda i usluga nakon prodaje. Mi uvek podržavamo princip "prvog kvaliteta, dugog integriteta" kako bismo pružili kupcima visokokvalitetne proizvode i usluge kao našu dužnost. Striktno izvršavamo kontrolu kontrole kvaliteta i usluge praćenja u proces istraživanja i razvoja, proizvodnje, prodaje i prodaje po sistemu ISO9000 međunarodnog standarda kvaliteta. pružamo odlične, standardne, profesionalne i personalizovane proizvode i usluge, a sada postaje lider sigurnosnih proizvoda u Kini.